About us

Mision

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Vision

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Team

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

ABOUT US

Boosts Your Website Traffic!

Ad nec unum copiosae. Sea ex everti labores, ad option iuvaret qui muva.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

WHAT WE DO

Fresh Ideas for Every Business

Add Your Heading Text Here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

87%

Add Your Heading Text Here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

87%

Add Your Heading Text Here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

87%

Our Management Team

Arb Abdyli

Founder & CEO

Është ndërmarrës i cili ka nën udhëheqje disa biznese të suksesshme në fushën e teknologjisë informative brenda dhe jashtë Kosovës.

Fatbardhë Kiqina

Chief Operating Officer

Është eksperte e komunikimit me më shumë se 7 vite përvojë pune në PR, Marketing Digjital dhe mësimdhënie në nivel akademik.

Venera Zymberi

Chief Financial Officer

Është eksperte në fushën e financave me përvojë pune afro 14 vjeçare në pozita dhe institucione të ndryshme vendore dhe ndërkombëtare.

Gentijana Berisha

Coordinator for Kosovo

Është pedagoge e diplomuar dhe ka përvojë pune si gazetare. Është e apasionuar pas koordinimit të sistemeve dhe proceseve.

Erion Gashi

Coordinator for Albania

Është koordinator i qendrës së ROI Academy në shtetin e Shqipërisë, i apasionuar pas teknologjisë informative, çfarë aktualisht edhe po studion.

About us

At Sharp Group, we are a team of passionate professionals dedicated to empowering businesses with the digital tools and cyber security measures they need to thrive. With our expertise and commitment to excellence, we have earned a reputation for delivering exceptional results and exceeding client expectations.

Our mission is to provide innovative digital solutions and robust cyber security services that empower businesses to thrive in the digital era securely. We envision a world where organizations can harness the power of technology while staying protected against evolving cyber threats. Partner with Sharp Group today and experience the confidence that comes with having a trusted digital solutions and cyber security partner by your side.

At Sharp Group, we are a team of passionate professionals dedicated to empowering businesses with the digital tools and cyber security measures they need to thrive. With our expertise and commitment to excellence, we have earned a reputation for delivering exceptional results and exceeding client expectations.

Our mission is to provide innovative digital solutions and robust cyber security services that empower businesses to thrive in the digital era securely. We envision a world where organizations can harness the power of technology while staying protected against evolving cyber threats. Partner with Sharp Group today and experience the confidence that comes with having a trusted digital solutions and cyber security partner by your side.

At Sharp Group, we are a team of passionate professionals dedicated to empowering businesses with the digital tools and cyber security measures they need to thrive. With our expertise and commitment to excellence, we have earned a reputation for delivering exceptional results and exceeding client expectations.

Our mission is to provide innovative digital solutions and robust cyber security services that empower businesses to thrive in the digital era securely. We envision a world where organizations can harness the power of technology while staying protected against evolving cyber threats. Partner with Sharp Group today and experience the confidence that comes with having a trusted digital solutions and cyber security partner by your side.